OM CENERGY

Jag som driver CEnergy International AB heter Cecilia Nilsson och bor i Falkenberg.

MITT MÅL

Mitt mål med teambuildingen är att skapa glädje, energi, samhörighet och tillit till varandra för att stärka den enskilda individen och gruppen.

Jag vill ge er verktyg för att känna er trygga att arbeta utomhus med eleverna och bidra med kunskap om hur man kan lägga upp en utelektion med bra innehåll.

Choklad är fantastiskt gott och genom att ta bort det vita sockret och göra hälsosamma praliner så kan vi njuta desto oftare. Välj en bra choklad och Du är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

MIN BAKGRUND

Jag har arbetat som lärare i 28 år. Under dessa år har jag fokuserat mycket på att stärka den enskilda individen och gruppen. Tolv år av denna tid har varit med utomhuspedagogik. Det har varit fantastiska år med många gnistrande ögon och mycket skratt.

Jag är utbildad barnskötare, montessorilärare, utomhuspedagog, äventyrspedagog, Bagare/konditor samt handbollstränare steg 1.

ENSAM ÄR INTE STARK

På min fritid älskar jag att vara utomhus och röra mig. Jag vandrar gärna och bestiger berg. Mina favoritberg är Kilimanjaro och Toubkal. För att nå de olika topparna så har gruppen varit av stor betydelse genom att hjälpa och stärka varandra och skratta tillsammans. Man har svackor vid olika tillfällen och vi har alla olika styrkor som vi kan bidra med för att tillslut få nå samma mål. När jag inte är i rörelse ligger jag på soffan och njuter av mina chokladpraliner😉

Hoppas att vi ses framöver!
Cecilia